Jak rychle zhubnout

Rychlé hubnutí se příliš nedoporučuje, ale pokud budete mít chuť a odhodlání, klidně se vám podaří shodit 10 kg už za dva týdny. Nicméně můžete mít k tomu velký důvod, například svatbu, důležité setkání atd. Jakmile dotáhnete hubnutí deseti kil do úspěšného konce, nevracejte se ke starým zvyklostem, ale snažte se svou momentální váhu udržet nebo se pokusit o další hubnutí. Pomocníky číslo jedna budou jídelníček na hubnutí a pravidelná cvičení.

Jak zhubnout co nejrychleji

Léky na hubnutí

Doplňky na hubnutí

Po nasazení správné a pravidelné stravy a cvičení můžete hubnutí podpořit různými potravinovými doplňky pro rychlejší hubnutí. Je třeba podotknout, že když se budete snažit, mohou vaše snažení podpořit, protože urychlí například spalování tuků. Nedoporučujeme však různé prášky na hubnutí.

 

Jak rychle zhubnout za týden

Příliš rychlé hubnutí se nevyplácí, protože můžete takřka stoprocentně počítat s brzkou návratností shozených kil. Ideální je zhubnout cca 1 kg týdně. Nezapomínejte na pravidelnou stravu

Jak rychle zhubnout do plavek

Jak zhubnout do plavek

Hubněte snadno do plavek

Chcete mít ideální míry do plavek? Vylepšení postavy závisí na pravidelné stravě. Dávejte si menší porce 5x denně, nezapomínejte na dostatek zeleniny a ovoce. Cvičte minimálně 3x za týden.

Jak rychle zhubnout: diskuze

Jestliže se chystáte hubnout, neváhejte si najít diskuze na internetu a přečtěte si zkušenosti jiných lidí. Jde o velice rozšířené diskuze a sami si všimnete, že na každého platí něco jiného a každý člověk je spokojený s něčím jiným. Obecně ale jde posoudit, které diety a úpravy stravování se osvědčují nejvíce. Nebo se můžete zapojit do naší diskuze dole pod článkem.

Tipy na skvělé večeře při hubnutí

Plněné cukety s tuňákem

6 cuket
350 g tuňáka v plechovce
2 vejce
70 g strouhaného sýra
70 g celozrnné strouhanky
sůl, pepř, trochu mléka, rajčatové pyré

Cukety nechte vařit přibližně 10 minut. Posléze je vyndejte z vody a po délce rozkrojte. Odstraňte semínka. Strouhanku namočte v mléce. Tuňáka rozdrťte a postupně smíchejte s ostatními ingrediencemi a s okapanou strouhanku.

Podle chuti opepřete a osolte. Rozkrájené cukety naplňte směsí, přelijte rajčatovým pyré a položte na vymazaný plech. Pečte asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Můžete jíst teplé i studené.

Zapečené bylinkové tofu

1 kostka bylinkového tofu
3 středně velké brambory
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 rajčata
směs bylinkového koření
trochu mléka

Brambory oloupejte a nakrájejte na 1cm široké plátky. Dejte je na pánvičku, zalijte mlékem a přidejte prolisovaný česnek a na kousky nakrájenou zeleninu. Vše vařte 10 minut na pánvi v mléce.

Do formy vložte pečící papír nebo ji vymažte olejem, narovnejte dovnitř brambory se zeleninou, pokračujte tofu a zase bramborami. Poté položte vrstvu tenkých plátků cibule a zalijte zbytkem mléka z brambor. Okořeňte a dejte zapéct. Jakmile bude cibule měkká a nahnědlá, bude jídlo hotové.

Chcete opravdu zhubnout? Žádná zázračná dieta neexistuje!


Chcete jednou pro vždy zhubnout bez hladovění, jo-jo efektu a zbytečné dřiny ve fitku? Máme pro vás řešení. Unikátní metoda hubnutí, která funguje!


Ti, kteří zhubli, na to šli chytře:

– Nedrželi hladovky
– Netrápili se zbytečně ve fitness
– Neutráceli peníze za předražené prášky

Chci se dozvědět více a zhubnout

Podobné články

Hubnutí břicha – praktické tipy
6559
Posilování břišních svalů nevede k odstranění tukových zásob na břiše! Je to pro vás novinkou? Jistě je posilování břicha potřebné, ale i když budete cvičit opravdu hodně na břicho, vaše svaly se skryjí pod vrstvami tuku. Jak tedy dosáhnout plochého ...
Cviky na hubnutí
5818
Lidská kůže je do jisté míry elastická. Rychlé hubnutí musí být spojeno i se cvičením, protože jinak budete řešit celulitidu a povislou kůži. Díky cvičení se vaše tělo zpevní, naroste svalová hmota a při pohledu do zrcadla uvidíte, že vypadáte o dost...
Jak zhubnout 10 kg
6555
Pravdou je, že shodit deset kilo zase nedá tolik práce, daleko náročnější bude si kila dole udržet. Proto se nevrhejte do zázraky slibujících diet, které vám sice mohou snížit váhu velice rychle, ale ve většině případů dojde k nemilému jo-jo efektu, ...
Hubnutí po porodu
2715
Každá žena prožívá těhotenství jinak, tedy i jinak přibere. Některé partie se vrátí po porodu do normálu, jiné naopak. Toužíte mít zase tělo ve formě a potřebujete zhubnout? Zapomeňte na drastické diety, prášky na hubnutí, hladovky a jiné podivné exp...
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Označeno s: , , ,
2 comments on “Jak rychle zhubnout
  1. Blanka napsal:

    Receptíky vypadají úžasně. Určitě nějaký vyzkouším. Bohužel mě pořád honí mlsná, takže asi nikdy nezhubnu. 🙁

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  2. Admin napsal:

    Tak existují i zdravé a sladké recepty, po kterých se nepřibírá 🙂

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Stačí vyplnit jméno a email.

*