Katy Blažčíková – jak vám může pomoci

Katy Blažčíková

Pokud se jen trochu zajímáte o zdravou stravu a cvičení, určitě vám není jméno Katy Blažčíková alias Katy Veganza neznámé. Je autorkou knih o výživě a sportu, majitelkou úspěšného internetového obchodu a také aktivní účastnicí soutěží v bikini fitness.

Katy Veganza je instagramové přízvisko a ne nadarmo patří ten od Katy Blažčíkové k TOP 5 fitness účtům, které se vyplatí sledovat. Katy se snaží všem svým fanouškům i běžným návštěvníkům ukázat, jak pěkná postava plná svalů se dá vybudovat z čistě rostlinné a navíc alkalické rostlinné stravy.

Je fitness koučkou a zároveň úspěšnou závodnicí v bikini fitness. Například v roce 2016 získala na soutěží Grand Prix Fitness Brno stříbro v kategorii bikini fitness do 164 cm. A jen tak mimochodem to svým soupeřkám nandala se vším všudy v kategorii o nejhezčí zadeček, kterou suverénně vyhrála.

Katy Blažčíková

Katy Blažčíková ebook

Na svém kontě má Katy Blažčíková už tři ebooky:

Zaznamenala v nich všechny svoje zkušenosti z oblasti fitness i výživy a snaží se tak poskytnout ucelený návod každému, kdo by se chtěl vydat stejnou cestou jako ona. Jak sama říká, v životě nehledá složitosti, nestojí o ně.

ebook-hvezdne-bricho-za-6-tydnu-728x90-1495697956-1496178148-1500994616.jpg

Je běžné, že závodníci na nejvyšší úrovni mají svůj jídelníček rozplánovaný takřka na minuty a neobejdou se bez příruční váhy, na níž si běžně odvažují povolené porce. S Katy se ničeho takového bát nemusíte. Přehnaně se neomezuje, ani nepřikládá jídlu větší důležitost, než si skutečně zaslouží. A že zvolené problematice skutečně rozumí, dokazuje řada pozitivních reakcí na sociálních sítích, vypichujících.

Věděli jste, že:
Během diety tělo přizpůsobuje produkci hormonů tak, aby maximálně zefektivnilo trávení? Brání se tak vyhladovění a vaši snahu o úspěšné shazování kilogramů tak posunuje někam do zapomnění. Právě proto je tak důležité neustále upravovat jídelníček i tělesnou aktivitu na míru svým aktuálním požadavkům.

Tři zásady Katy Blažčíkové

Její životní postoj lze shrnout do třech jednoduchých bodů.07

  • Zdravá a vyvážená strava, kombinovaná s pravidelným cvičením.
  • Výdrž – první výsledky se nemohou objevit po týdnu, když jde o dlouhodobou strategii.
  • Přizpůsobivost – nesnažte se nikoho kopírovat, přizpůsobte si jídelníček i cvičební plán přesně podle sebe.
Za všech okolností je velmi přirozená. I když trénuje neustále, a to i mimo soutěžní sezónu, jejím primárním cílem je udržení perfektní postavy a zdravého životního stylu. Nenechá se svazovat medailemi na soutěžích ani počtem lidí, kteří ji sledují na sociálních sítích. Je zkrátka svá, a proto dokáže velmi dobře poradit.

Katy Blažčíková

Štíhlá odmalička? Ale vůbec ne

Katy Blažčíková se profesionálně věnuje oblasti fitness už přes čtyři roky. Během celého dětství trpěla nadváhou, a jakmile k tomu našla čas a příležitost, začala se zajímat o všechny aspekty zdravého životního stylu od zdravé stravy až po optimální pohyb.

Má za sebou celou řadu nejrůznějších diet a výživových programů s různými stupni úspěchu. Právě tady si uvědomila, jak je důležité neřešit v jídelníčku pouze kalorie ale především živiny, a proč je nutné jakýkoliv stravovací a pohybový plán přizpůsobovat na míru vlastnímu tělu.

Tady se zrodila i její láska k bikini fitness, kladoucí vysoké nároky na všechny aspekty zdravého životního stylu v té nejvyšší míře. A jak vnímá své fanoušky a obdivovatele na sociálních sítích?

„Jsou pro mě obrovskou motivací a podporou,“ říká Katy Blažčíková

Nic si nedělá ani z tzv. haterů, kteří se čas od času vynoří zdánlivě odnikud a nevybíravými slovy kometují její vzhled nebo životní postoj. Podle ní mají takoví lidé spíše problémy sami se sebou, takže není třeba se jejich názory nějak hlouběji zabývat.

Katy Blažčíková bikini fitness

Pokud Katy zrovna nepřipravuje nějakou fitness dobrůtku nebo nepomáhá svému manželovi ve společném e-shopu s fitness produkty Veganza store, určitě ji najdete někde v posilovně. Práce na svém těle ji velmi baví, a to až do té míry, že prakticky nerozlišuje mezi soutěžním a nesoutěžním obdobím.

Rozhodě nepatří k těm typům, které půl roku svou kondici zanedbávají a v posledních týdnech před soutěží se snaží vše dohnat. Katy se o sebe a svou kondici stará bez nadsázky každý den, a to příjemným a nenáročným způsobem s přirozeným respektem k vlastnímu tělu.

A tahle snaha se jí vyplácí. Důkazem je například 2. místo v Grand Prix Fitness Brno 2016, přičemž to první Katy uteklo jen o jeden jediný bod. Tohle umístění rozhodně nebere jako sovu prohru, ale spíše jako zúročení své náročné cesty, po které se vydala.

Spíše do zábavných momentů pak řadí svou výhru v kategorii O nejhezčí zadeček, která ji však rovněž velmi potěšila.

Proč právě soutěž o nejlepší zadek?
Fitness soutěžící si na této části svého těla velmi zakládají, je pro ně velkou chloubou a snaží se cíleným posilováním docílit co nejlepší pevnosti a vzhledu. Je to podobné, jako když missky soutěží o nejkrásnější úsměv.

Katy Blažčíková

Veganza store

Myslíte si, že je Katčina strav chudá a nezajímavá? Představujete si její kuchyni jako pěstírnu nejrůznějších salátů a sklad pro spoustu tofu? Pak nejenom vás rádi vyvedeme z omylu. Katy Blažčíková se snaží dlouhodobě dokazovat, že zdravé a výživné jídlo může být zároveň i velmi chutné. Klidně si tedy dá na snídani lívanečky nebo ke svačině hříšně čokoládovou buchtu. Že je první chod připraven z tofu a banánů a druhů zase z červených fazolí nezasvěcený labužník vůbec nepozná.

Katy zkrátka ví, co je dobré a neváhá se o své zkušenosti podělit. Právě proto se svým manželem provozuje e-shop Veganza store se zdravými potravinami a fitness výživovými doplňky, které jsou vhodné i pro vegetariány.

rostlinne-proteiny-728x90-1494259097.jpg

Rostlinná výživa pro nejlepší výkon i zdraví. Veganza store

Koupíte tu vše. Z oblasti fitness výživu jsou tu například:

  • kvalitní rostlinné proteiny
  • aminokyseliny
  • spalovače tuků
  • energetické nápoje
  • vitamíny a minerály
  • stimulanty a energizéry
  • energetické a proteinové tyčinky
  • iontové nápoje
  • a další…

Ještě mnohem širší je nabídka z kategorie Potraviny pro zdraví. A a co se můžete těšit?

  • Semínková a oříšková másla
  • oříšky a sušené plody
  • superpotraviny
  • vločky a cereálie
  • nízkokalorické potraviny
  • esenciální tuky
  • vlákna
  • detoxikace
  • a ještě mnohem víc

Potěší přehledné řazení novinek do samostatné kategorie, doprava zdarma k vybraným produktům a milý dárek ke každému nákupu. I my jsme některé produkty vyzkoušeli. A jaké jsou naše dojmy?

Recenze Veganza store

Na první pohled nás potěšila perfektně zabalená zásilka, která by jistě bez potíží odolal i velké poštovní kalamitě. A nechyběl ani dáreček navíc – proteinová tyčinka navíc s efektní dárkovou mašličkou. Tady si někdo zkrátka dl s balením skutečnou práci. Děkujeme (pozn. balíček byl odeslán na běžnou adresu, rozhodně nebylo nikde předem avizován, že jde o zkušební objednávku). A co bylo v balíčku?

Katy Blažčíková

Hedvábné tofu

Tuhle položku si prosadilo naše dámské osazenstvo. Zatímco běžné tofu se podobá svou konzistencí zejména tvarohu nebo sýru, to hedvábné by měl připomínat spíše smetanový jogurt. A je to skutečně tak. Budete překvapeni, jak dobré a chutné může tofu být už v tak jednoduché úpravě, jako je jeho rozmixování s banánem (a lžičkou medu pro ty více mlsné) a natřené na celozrnném krajíčku chleba. Ale mlsat by se dalo klidně jenom tak. Získáte tak rychlou a chutnou svačinu s vysokým obsahem bílkovin, a to se cení.

Budete překvapeni, jak dobré a chutné může tofu být.

Másla všech příchutí

Také si neumíte svůj den představit bez sójového rohlíku s máslem a kvalitní šunkou? Pak vás určitě potěší super zdravá másla z nejrůznějších oříšků a semínek. My se zamilovali především do pistáciového másla. Hodí se úplně všude, třeba i do palačinek. A chuť je prostě bez chybičky. Dobře se roztírá a uspokojí i chuť a něco dobrého. Z dalších tipů bychom vypíchli ještě máslo z kešu oříšků a konopného semínka. S obojím jsme byli maximálně spokojeni.

Dobře se roztírá a uspokojí i chuť a něco dobrého.

Mornflake ovesné vločky

Také si lámete hlavu, proč tahle zdánlivě jednoduchá potravina sbírá jedno ocenění za druhým? Až se na vašem talíři ocitne jemná, voňavá a krémová ovesná kaše třeba s kousky malin nebo kvalitní čokolády, pochopíte. Ani s těmi nejjemnějšími vločkami z prodejen zdravé výživy se nám podobného efektu dosáhnout nepodařilo. Garantujeme vám, že na takovou kaši se budete těšit nejenom vy, ale i zbytek rodiny. A vůbec není třeba do ní přidávat mléko nebo dokonce smetanu. I z vody je jednoduše perfektní.

Ani s těmi nejjemnějšími vločkami z prodejen zdravé výživy se nám podobného efektu dosáhnout nepodařilo.

Máte další tipy na potraviny, které z Veganza store zaručeně vyzkoušet nebo byste se rádi podělili o své vlastní zkušensoti? Napište nám do komentářů. Budeme se těšit.

Podobné články

Chia Shake recenze – koktejly s mrazem sušeným ovocem...
4160
Chia Shake ✅- koktejly s mrazem sušeným ovocem. Účinky chia semínek jakožto superpotraviny určitě dobře znáte. A když se jejich vysoký obsah nenasycených mastných kyselin spojí ještě s lahodnou chutí ovoce a jeho užitečnými složkami, vznikne koktejl,...
Vajíčková dieta, výhody a nevýhody
517
Vajíčková dieta je nízkosacharidová dieta s vysokým obsahem bílkovin, která vyžaduje konzumaci vajec jako hlavního zdroje bílkovin. Tato dieta se často používá pro účely hubnutí nebo kulturistiky.Zdravotní přínosy: Vejce se používají k přípra...
Jak zhubnout za měsíc?
466
Možná vás překvapí, že existuje několik jednoduchých věcí, které vám pomohou shodit nechtěná kila.1. Vyřaďte zpracované potraviny: To je jeden z nejdůležitějších kroků, které můžete při snaze zhubnout učinit. Zpracované potraviny jsou plné ne...
Jak nejrychleji zhubnout zdravě a trvale celé tělo
646
Většina lidí si myslí, že jediný způsob, jak zhubnout, je držet módní dietu nebo dělat hodiny vyčerpávajícího kardia v posilovně. Existuje však i jiný způsob - prostřednictvím transformace těla.Tělesná transformace spočívá v tom, že změníte s...
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Stačí vyplnit jméno a email.

*